12 Kasım 2010 Cuma

İlk Webinerim

Merhaba arkadaşlar kasım ayı içinde sizinle ilk webinerimde buluşacağım. 26 Kasım 2010 Cuma saat 21:00’da WPF ile Windows Formlar Arasındaki Farklar konulu webinerime ilgilenen herkesi beklerim.İzlemek isteyenler bilgisayarlarında office live meeting programını önceden kurmalılar.Aşağıda vereceğim link ile webinerime 15dk süre kalmasından itibaren webinerime bağlanabileceksiniz.

 

WPF ile Windows Formları Arasındaki Farklar

Konu : WPF ile Windows Formları Arasındaki Farklar
Konuşmacı : Görkem SEZGİN
Zaman : 26.11.2010 21:00:00

Webiner URL: https://www.livemeeting.com/cc/mvp/join?id=3SCDHB&role=attend

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam bu webinerinizin videosunu webe koyacaksınız mısınız?
Ayrıca sunumunuz için teşekkür ederim :)

Görkem Sezgin dedi ki...

Değerli takipçim;
Bu benim ilk webinerimdi ve çok heyecanlıydım.Bu yüzden aslında istediğim şekilde de anlatamadım.Bu heyecanla tam olarak webiner kaydını da alamadım.Ama bundan sonraki webinerlerimde kayıt alacağım. Acemiliğime rağmen beğendiğiniz için teşekkür ederim.
"Görkem SEZGİN"

Hakkımda

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
I was born in Istanbul on August 1981.I have the process of little more about education :-) Firstly,I studied Dumlupınar University Vocational School of Computer Information Systems and then I did vertical transmission into European University of Lefke in TRNC. My department is Computer Engineering. I graduated on 2007.(In additional,I studied Economy at Anadolu University (2006). In 2007,I started Master of Computer Engineering at Beykent University. I graduated Computer Engineering (MSc) in 2009.I have worked at privacy companies as Software Engineering.I did my military service.I have worked in Verisoft Corporated Company.